Antena Meniu Search
x

Doi tineri iresponsabili, surprinși plimbându-și copilul pe calea ferată, în Anglia

Doi tineri din Anglia sunt considerați “total iresponsabili” și „idioți”, după ce au fost surprinși împingând un cărucior pe calea ferată dintre Keighley și Worth Valley, din West Yorkshire.

de Monica Palade

la 07.04.2021, 12:09

Doi tineri iresponsabili, surprinși plimbându-și copilul pe calea ferată, în Anglia - camera de supraveghere

Fotografia cu cei doi a devenit virală pe rețelele de socializare. Deputatul local Robbie Moore i-a criticat aspru pe tineri, spunând că dă un exemplu prost copilului pe care îl au cu ei și nu numai.

„Mai degrabă îngrijorător, în ciuda pericolelor evidente, oamenii merg pe calea ferată. Mi s-a trimis această fotografie cu doi adulți cu un copil care mergeau de-a lungul căii ferate Keighley și Worth Valley. Acest lucru este extrem de periculos, riscant și total iresponsabil pentru a încuraja copiii să meargă de-a lungul unei linii de cale ferată. Chiar dacă în acest moment nu sunt vizitatori din cauza restricțiilor Covid, linia de cale ferată este încă utilizată”.

Și internauții s-au arătat revoltați. Cineva a spus că oamenii sunt „nebuni de-a dreptul”, în timp ce un altul a spus că acțiunea lor este „necrezut de stupidă”. Altcineva i-a numit pe cei doi “idioți”.

O linie pitorească

Serviciile de călători pe renumita cale ferată cu aburi vor reveni pe 17 aprilie. Aceasta a fost deschisă pentru prima dată în 1867 și a fost închisă în 1962. Linia a fost redeschisă ca o cale ferată de patrimoniu în 1968 și este acum o atracție turistică majoră, transportând peste 100.000 de pasageri în fiecare an.

Nu este pentru prima dată când familiile au fost zărite mergând pe emblematica cale ferată pitorească. În aprilie 2020, mămici, tătici și bunici au fost văzuți mergând cu copiii pe șine în timpul primului lockdown. A fost nevoie ca șefii de cale ferată să apeleze la poliția din West Yorkshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi tineri iresponsabili, surprinși plimbându-și copilul pe calea ferată, în Anglia