Antena Meniu Search
x

Doliu în Spania. Copilul de doi ani căzut într-un puţ adânc de 100 de metri a fost găsit fără viaţă

Deznodământ tragic în Spania. Julen, copilul de doi ani, căzut într-un puţ adânc de 100 de metri, a fost găsit, ieri, fără viaţă. Salvatorii au făcut eforturi uriaşe să ajungă la el şi au dus la capăt în câteva zile o operaţiune care, în mod normal, ar fi durat 3 luni.

Vezi și

Deznodământ tragic în Spania. Julen, copilul de doi ani, căzut într-un puţ adânc de 100 de metri, a fost găsit, ieri, fără viaţă. Salvatorii au făcut eforturi uriaşe să ajungă la el şi au dus la capăt în câteva zile o operaţiune care, în mod normal, ar fi durat 3 luni. Ştirea a cutremurat întreaga ţară, iar în regiune au fost decretate trei zile de doliu.

Tragicul anunţ a venit la finalul a 13 zile în care o ţară întreagă s-a rugat şi a sperat într-o minune.

Tatăl băiatului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor. În ultimele două săptămâni, psihologii au încercat să îi pregătească pe cât posibil pe părinţi şi pentru un deznodământ sumbru. Dar, în faţa realităţii crude, durerea este greu de suportat. Mai ales că, în 2017, oamenii au mai pierdut un copil - pe fratele mai mare al lui Yulen, în vârstă de 3 ani.

Ca să ajungă la copil, salvatorii au săpat un tunel paralel cu puţul adânc de 110 metri. Terenul era însă atât de dur încât echipajele au fost fost nevoite să detoneze, în repetate rânduri, mici încărcături explozive ca să poată înainta. 300 de salvatori au fost mobilizaţi pentru misiunea extrem de delicată. Acum autopsia va stabili exact când a murit copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Doliu în Spania. Copilul de doi ani căzut într-un puţ adânc de 100 de metri a fost găsit fără viaţă