Donald Trump, de neoprit: "Hillary Clinton este DIAVOLUL în persoană"

Publicat: 02.08.2016, 09:09.
Actualizat: 02.08.2016, 09:17

Republicanul Donald Trump s-a dezlănţuit în cursa sa pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, omul de afaceri proferând injurii la adresa adversarilor săi, şi nu numai.

Republicanul Donald Trump s-a dezlănţuit în cursa sa pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, omul de afaceri proferând injurii la adresa adversarilor săi, şi nu numai.

Astfel, după ce a fost atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman care a murit pe frontul irakian, Donald Trump a acuzat-o luni seară pe contracandidata sa Hillary Clinton că ar fi diavolul în persoană.

De asemenea, Trump l-a criticat dur şi pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci când a renunţat la cursa prezidenţială în favoarea contracandidatei sale.

”El a făcut un pact cu diavolul. Ea este diavolul”, a susţinut prezidenţiabilul republican.

Între timp, miliardarul este atacat atât de democraţi, cât şi de republicani, pentru comentariile făcute în legătură cu părinţii soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

Respectatul senator republican John McCain a susţinut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care şi-a pierdut viaţa în războiul irakian din 2004, la vârsta de 27 de ani. De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ţinta criticilor lui Donald Trump, care a susţinut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaţilor comunişti vietnamezi timp de şase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă.

Părinţii soldatului american musulman, Khizr şi Ghazala Khan, l-au acuzat pe candidatul republican că a lansat un atac vicios.

Trump a cauzat controverse atunci când a susţinut că Ghazala Khan nu a putut să vorbească în cadrul Convenţiei Democrate pentru că ar fi o femeie musulmană asuprită de soţul ei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.