Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump îşi lansează reţeaua socială în App Store, după ce a fost interzis pe Facebook şi Twitter

Trump lansează astăzi reţeaua socială fără cenzură care îşi propune să concureze cu Twitter. Truth Social va fi disponibil pentru descărcare în magazinul Apple după ce a fost testat timp de o săptămână de 500 de utilizatori. 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 10:18

Vezi și

În primul său mesaj pe noua aplicaţie, Donald Trump le-a transmis urmăritorilor că preşedintele lor favorit îi va vedea în curând. Noua aplicaţie este o clonă a reţelei Twitter. 

Propria reţea socială

Fiecare postare se numeşte ''un adevăr'', iar culoarea care predomină este roşul republican, spre deosebire de albastrul democrat folosit de Twitter.  Lansarea Truth Social vine la un an după ce Trump a fost interzis pe Facebook, Twitter și YouTube. Aplicaţia ar urma să fie disponibilă şi pentru dispozitivele Android din luna martie. 

Obiectivul de liberate de exprimare al aplicaţiei riscă însă să contravină politicilor interne ale magazinelor de aplicaţii Apple şi Google.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump îşi lansează reţeaua socială în App Store, după ce a fost interzis pe Facebook şi Twitter