Antena Meniu Search
x

Donald Trump, în război deschis cu presa americană

Războiul lui Donald Trump cu presa pare fără sfărşit. Conferinţa de la jumătatea mandatului său s-a transformat în circ, după ce întrebările jurnaliştilor l-au iritat peste măsură pe preşedintele american.

Vezi și

Războiul lui Donald Trump cu presa pare fără sfărşit. Conferinţa de la jumătatea mandatului său s-a transformat în circ, după ce întrebările jurnaliştilor l-au iritat peste măsură pe preşedintele american. Consecinţele au apărut imediat. Un reporter CNN a rămas fără acreditare pentru că a îndrăznit să-l înfrunte pe Trump.

Asaltatul întrebărilor i-a răpit lui Donald Trump bucuria victoriei republicanilor în Senat. Ulterior, biroul de presă al Casei Albe a retras acreditarea reporterului CNN. Subiectul care l-a iritat nespus pe preşedinte a fost caravana de imigranţi care se îndreaptă spre frontiera dintre Mexic şi Statele Unite.

Alţi doi jurnalişti au fost puşi la punct de Trump atunci când au încercat să-şi apere colegul evacuat din sală.

Nici membrii propriului partid nu au scăpat. Procurorul general, Jeff Sessions, a demisionat la insistenţele lui Donald Trump. Jeff Sessions a fost acuzat că nu a făcut suficient ca să pună capăt anchetei privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016. Demisia răsunătoare de la Casa Albă ar fi un semn că investigaţia a ajuns departe, cred analiştii politici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, în război deschis cu presa americană