Antena Meniu Search
x
LIVE

Donald Trump şi-a reluat campania electorală: "Naţiunea noastră va învinge acest teribil virus din China"

Donald Trump şi-a reluat campania electorală printr-un discurs din balconul Casei Albe, în faţa câtorva sute de simpatizanţi. Preşedintele i-a asigurat că se simte bine şi a adăugat că a încetat să ia medicamentele prescrise după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Presa nu a aflat dacă preşedintele a fost testat negativ după ieşirea din spital. Dar, contagios sau nu, Trump este decis să participe, săptămâna viitoare, la mitinguri şi mai mari, în provincie.

De Redactia Observator la 11.10.2020, 11:29
Vezi și
  • Candidatul democrat Joe Biden, favorit în cursa prezidențială, potrivit sondajelor
  • Donald Trump încă se recuperează după infecția cu SARS-CoV-2
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Donald Trump şi-a scos masca de protecţie la câteva secunde după ce a ieşit pe balcon. Un gest sfidător pentru un om despre care nu se ştie dacă mai este, sau nu, infectat.

Rostit cu o voce puţin răguşită, potrivit ziariştilor, discursul lui Trump a fost mai scurt ca de obicei. Subiectul a fost impunerea legii şi a ordinii, dar nu au lipsit atacurile la adresa candidatului democrat, Joe Biden. Dar nici promisiunea că pandemia va fi învinsă, chiar dacă Statele Unite înregistrau, cu o zi înainte, cel mai mare număr de noi infectări din ultimele luni.

Donald Trump, președintele SUA: Vreau să ştiţi că naţiunea noastră va învinge acest teribil virus din China, cum îi spunem noi, urale şi că producem terapii şi medicamente puternice şi îi vindecăm pe cei bolnavi.

Preşedintele intenţionează să-şi continue în forţă campania chiar de mâine, printr-un mare miting în Florida. Vor urma alte adunări de aceeaşi amploare, chiar dacă ele s-ar putea dovedi focare de răspândire a virusului.

Donald Trump, președintele SUA: Sunt cele mai importante alegeri din istoria ţării noastre. Mergeţi la vot! Şi vă iubesc! Vă mulţumesc!

Sondajele îl plasează pe Trump mult în urma lui Joe Biden. El pierde teren chiar în rândul electoratului republican tradiţional. În Florida, un grup de pensionari a afişat lozinci în sprijinul lui Biden pe vehiculele de golf cu care s-a deplasat la un centru de votare cu anticipaţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Donald Trump şi-a reluat campania electorală: "Naţiunea noastră va învinge acest teribil virus din China"