Antena Meniu Search
x

Donald Trump, vizită la locurile unde au avut loc ultimele atacuri armate din SUA

Donald Trump îşi înfruntă astăzi criticii, în Dayton şi El Paso. Vizita la locul celor două atacuri armate este extrem de controversată. În urma masacrelor, mulţi americani trăiesc cu frică. În Times Square, un motor turat a provocat o busculadă generală, cu mii de oameni care au luat-o la fugă.

de Redactia Observator

la 07.08.2019, 22:52

Vezi și

Donald Trump îşi înfruntă astăzi criticii, în Dayton şi El Paso. Vizita la locul celor două atacuri armate este extrem de controversată. În urma masacrelor, mulţi americani trăiesc cu frică. În Times Square, un motor turat a provocat o busculadă generală, cu mii de oameni care au luat-o, speriaţi, la fugă.

De câteva zile, America este o naţiune în stare de şoc. Atacurile armate din Dayton şi El Paso au marcat cele două comunităţi aflate la mii de kilometri distanţă una de alta. În Ohio, atacatorul a ucis nouă oameni înainte să fie lichidat de forţele de ordine. În Texas însă, ucigaşul s-a predat singur poliţiei, după ce a curmat 22 de vieţi. 

În doliu, locuitorii celor după oraşe ies aproape zilnic pe străzi. Îşi comemorează cunoscuţii ucişi de gloanţe, se încurajează, dar îşi exprimă şi nemulţumirea faţă de autorităţile care au refuzat, până acum, să înăsprească legile privind armele de foc. Mulţi îl acuză pe Donald Trump că instigă la ură prin discursurile sale . 

Cu toate acestea, Donald Trump a mers astăzi în mijlocul comunităţilor afectate de masacre. Preşedintele a cerut ca cei care comit atacuri în masă să primească pedeapsa capitală. 

Frica domneşte la tot pasul. S-a văzut clar în celebra piaţă Times Square, din New York, unde mii de oameni au luat-o la fugă după ce au crezut că se află în mijlocul unui atac armat. 

Panica s-a instalat după ce motorul unei motociclete a produs zgomote asemănătoare focurilor de armă. Speriaţi, oamenii s-au călcat în picioare ca să scape. Cel puţin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, vizită la locurile unde au avut loc ultimele atacuri armate din SUA