Antena Meniu Search
x

Dorinţa de a fi popular pe Facebook l-a trimis direct după gratii

Bărbatul a urcat beat la volan şi, în timp ce rula pe şosea, s-a filmat înghiţind câte o duşcă. Teribilistul voia însă ca toţi prietenii să afle despre isprava lui, aşa că a distribuit imaginile pe reţeaua de socializare.

Vezi și

 Dorinţa de a fi popular pe Facebook l-a trimis pe un american direct după gratii. Bărbatul a urcat beat la volan şi, în timp ce rula pe şosea, s-a filmat înghiţind câte o duşcă. Teribilistul voia însă ca toţi prietenii să afle despre isprava lui, aşa că a distribuit imaginile pe reţeaua de socializare. Din păcate pentru el, le-au văzut şi poliţiştii.

Cu privirea înceţoşată de la alcool, şoferul face eforturi să se uite spre telefonul cu care se filmează. Vrea însă ca prietenii să îl vadă cum se vede şi el: puternic şi rebel. Aşa că îşi dovedeşte curajul luând încă o înghiţitură de tărie.

Tânărul a postat imaginile pe Facebook. Dar prietenii nu au fost impresionaţi. I-au trimis mesaje de avertizare. Iar unul dintre ei a fost atât de îngrijorat pentru soarta amicului, încât a anunţat Poliţia.

În urma sesizării, un echipaj l-a tras pe dreapta pe şoferul teribilist. Tot ce a filmat şi a postat va fi folosit împotriva lui. Iar aventura i s-a încheiat după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Dorinţa de a fi popular pe Facebook l-a trimis direct după gratii