Antena Meniu Search
x

Două femei din China au păcălit 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o mică avere. Un clip de la nuntă le-a dat de gol

Două femei din China au reuşit să păcălească 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o mică avere. Aproximativ 312.000 de euro.

Două femei din China au păcălit 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o mică avere. Un clip de la nuntă le-a dat de gol
- Profimedia

Potrivit South China Morning Post, autorităţile au reţinut două femei, care alături de trei complici, au reuşit să păcălească 19 bărbaţi. Numărul celor înşelaţi este cel descoperit până acum de anchetatori, fiind posibil ca el să crească. Cei trei complici ai femeilor se dădeau drept membri ai familiei.

Întreaga schemă a fost descoperită întâmplător. Unul dintre bărbaţii păcăliţi a vizionat un clip de la o nuntă pe o reţea de socializare şi a descoperit că mireasa era chiar soţia lui. A reclamat totul la poliţie, iar anchetatorii au descoperit în scurt timp reţeaua formată din cei 5 membri.

Înşelătoria celor 5 chinezi a durat 2 ani. În această perioadă, femeile au strâns peste 300.000 de euro, dar au cerut şi cadouri de logodnă sau diferite obiecte de valoare. Mai mult, cei 19 bărbaţi au fost convinşi, sub diferite pretexte, să amâne înregistrarea legală a căsătoriei.

Cei 5 escroci au profitat de situaţia demografică a Chinei. În ţară, numărul bărbaţilor cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani este cu 17,52 milioane mai mare decât cel al femeilor din aceeaşi categorie de vârstă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Două femei din China au păcălit 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o mică avere. Un clip de la nuntă le-a dat de gol