Meniu LIVE
Search
x

Două fetițe de trei și patru ani au fost aruncate în aer, după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat, în Rusia. VIDEO

Două fetițe de trei și patru ani din Rusia se luptă să supraviețuiască după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat și le-a aruncat șapte metri în aer.

De Ana Maria Ghiarasim la 31.05.2021, 15:46

Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care castelul gonflabil din orașul rus Barnaul sare în aer, cu cele două fetițe la interior, apoi de prăbușește la pământ. 

Fetițele au fost aruncate pe șinele de tramvai din apropiere

Copilele au fost aruncate peste un gard metalic, pe șinele unui tramvai care circula în apropierea locului de joacă, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Anna, fetița în vârstă de trei ani, a suferit o contuzie și o fractură a coloanei vertebrale, în prezent ea fiind în stare critică.

Vika, în vârstă de patru ani, are o fractură a craniului și are răni la plămâni și abdomen. Ea a aterizat la aproximativ 4 metri de castelul gonflabil și se află într-o stare extrem de gravă, potrivit The Sun.

Alți trei copii aflați în castelul gonflabil au scăpat din explozie fără răni grave

Alți trei copii au fost aruncați în explozie din castelul gonflabil, însă nu au suferit răni grave. 

Imaginile surprind momentul în care mai mulți adulți se grăbesc să asigure castelul și să verifice dacă există vreun alt copil prins înăuntru. 

Anchetatorii cercetează cauza incidentului, care s-a petrecut în apropierea unui centru comercial, după ce inițial au anunțat că a fost cauzat de vântul puternic.

Martorii au declarat că au auzit sunetul unei explozii, apoi castelul gonflabil a sărit în aer

Cu toate acestea, martorii au negat că ar fi fost vânt puternic duminică după-amiază, cei mai mulți dintre ei declarând că au auzit ”sunetul unei explozii”, înainte ca acesta să sară în aer.

Cel mai probabil, castelul gonflabil a fost umflat prea puternic și nu a fost securizat corespunzător.

„Ce vânt? Lucrez la o stație de autobuz distanță de acest loc, dar chiar și noi am auzit explozia”, a declarat o femeie.

Un martor a susținut că castelul gonflabil nu a avut niciun strat protector și că s-a frecat de asfalt, ceea ce ar fi putut provoca explozia.

Comitetul de anchetă rus a deschis un dosar penal asupra incidentului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Două fetițe de trei și patru ani au fost aruncate în aer, după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat, în Rusia. VIDEO