Antena Meniu Search
x

Două musulmane au stârnit furie pe internet, după ce au publicat un video în care ÎNCURAJEAZĂ VIOLENŢA DOMESTICĂ

Un grup islamic a fost acuzat că promovează violenţa domestică, după ce, două femei aparţinând laturii feminine a grupării radicale, au declarat că lovirea soţiilor este "o frumoasă binecuvântare". 

Un grup islamic a fost acuzat că promovează violenţa domestică, după ce două femei, aparţinând laturii feminine a grupării radicale, au declarat că lovirea soţiilor este "o frumoasă binecuvântare". 

În clipul postat pe Facebook, femeile spun că bărbaţii musulmani îşi pot lovi soţiile "obediente", dar numai cu un mic băţ, denumit "sivaaks", cu o bucată de material sau cu un văl, în loc de pumni.

În imaginile filmate în Australia, cele două spun că bărbatul este şeful în casă şi că aceast lucru merge "mână în mână cu dreptul de a lua măsurile disciplinare".

Înregistrarea de 33 de minute a fost postată de Facebook de ramura feminină a grupării islamice radicale "Hizb ut-Tahrir".

Pe acelaşi subiect

Clipul a fost catalogat ca fiind "dezgustător" şi neavând legătură cu realitatea.

Cele două spun că lovirea femeii este "de natură simbolică" şi trebuie făcută "într-un fel controlat".

Ulterior, cele două demonstrează una pe cealaltă cum ar trebui să se desfăşoare corecţia.

Ele spun că lovirea femeii este "o frumoasă binecuvântare", care poate " cobtribui la liniştea căminului", scrie The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Două musulmane au stârnit furie pe internet, după ce au publicat un video în care ÎNCURAJEAZĂ VIOLENŢA DOMESTICĂ