Antena Meniu Search
x

Două românce de 18 și 19 ani, date jos din autocarul care venea de la Londra și abandonate pe autostradă, în Germania

Două românce de 18 și 19 ani au fost date jos din autocarul care venea de la Londra și abandonate pe autostradă, în Germania. Se întorceau acasă și au rătăcit o vreme speriate pe marginea drumului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.09.2020, 10:18

Români în Germania
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Cele două fete s-au certat cu șoferul autocarului.
  • Acesta le-a lăsat în drum, poliția le-a găsit speriate.

O misiune ciudată pentru poliția germană: un șofer de autocar care venea din Londra pur și simplu a aruncat două tinere din mașină, și asta în mijlocul autostrăzii A6, lângă Nurnberg. Mai multe apeluri au fost primite de poliție marți dimineață (1 septembrie) în jurul orei 9.15. Două femei care arătau confuze ar rătăci prin zona de odihnă Frankenhohe-Nord, spuneau cei care au sunat.

Într-adevăr, când au sosit ofițerii, au găsit două tinere românce, de 18 și 19 ani. Și au avut o poveste neobișnuită de spus. Se pare că au venit din Londra cu autocarul, care ar fi trebuit să le ducă acasă, în România.

Pe drum însă, s-au certat cu șoferul. Nu se știe nici de ce, nici cât de violentă a fost cearta. Dar se pare că a fost atât de dură încât șoferul și-a pierdut nervii la un moment dat și a plecat din stația de service Frankenhohe-Nord direct pe A6, fără tinere.

Merkur scrie că în timp ce ofițerii încă se gândeau la ce să facă cu cele două tinere, au avut parte de o surpriză: șoferul a întors autocarul pe autostradă și a revenit la locul de odihnă.

Se pare că avea conștiința vinovată și a decis să se întoarcă după cele două tinere. Care au revenit la bord și au continuat călătoria spre țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Două românce de 18 și 19 ani, date jos din autocarul care venea de la Londra și abandonate pe autostradă, în Germania