Antena Meniu Search
x

Drama unei adolescente de 13 ani care a fost batjocorită de trei bărbaţi, timp de opt zile la rând, în India

Un nou caz al unei tinere batjocorite în India face înconjurul planetei, o adolescentă de 13 ani fiind batjocorită timp de opt zile în New Delhi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.02.2021, 12:37

Familia adolescentei a salvat-o din mâna agresorilor
Adolescenta ar fi fost batjocorită în New Delhi, capitala Indiei - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Adolescenta ar fi fost batjocorită timp de opt zile în New Delhi, capitala Indiei.

Adolescente ar fi fost răpită de pe o stradă din Mainpuri, oraş situat la circa 270 de kilometri de New Delhi.

Conform Daily Star, în ciuda clipelor de coşmar prin care a trecut, adolescenta a găsit puterea necesară să povestească prin tot ce a trecut.

Tânăra ar fi fost răpită de trei bărbaţi la primele ore ale dimineţii. Aakash, Hariom şi Guddu au zărit-o pe stradă, au luat-o cu forţa, au urcat-o într-o dubiţă şi au dispărut cu ea.

După opt zile de coşmar petrecute la New Delhi, în care adolescenta ar fi fost batjocorită pe rând de cei trei bărbaţi, familia a reuşit să o salveze pe tânără.

Unchiul fetei a precizat că familia nu a solicitat intervenţia forţelor de ordine de teamă ca familia să nu fie stigmatizată din punct de vedere social. Au depus plângere la Poliţie abia după ce au salvat-o pe adolescentă şi au aflat că aceasta a fost batjocorită timp de opt zile.

Agresorii, puşi sub acuzare doar pentru răpire

Au suferit însă un adevărat şoc în momentul în care au aflat că cei trei bărbaţi au fost puşi sub acuzare doar pentru comiterea infracţiunii de răpire.

Cazul a stârnit furie la nivel local, în India, fiind ultimul dintr-un lung şir de cazuri în care femeile şi fetele din India sunt abuzate, iar abuzatorii scapă cu pedepse infime sau chiar nepedepsiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Drama unei adolescente de 13 ani care a fost batjocorită de trei bărbaţi, timp de opt zile la rând, în India