Antena Meniu Search
x

Ducesa de Cambridge ar putea naște pe 25 aprilie

Britanicii sunt tot mai nerăbdători să întâmpine noul "bebeluş regal", al doilea copil al prinţului moştenitor şi al soţiei sale, Kate

Vezi și

Britanicii sunt tot mai nerăbdători să întâmpine noul "bebeluş regal", al doilea copil al prinţului moştenitor şi al soţiei sale, Kate

În aceste zile, tabloidele britanice sunt pline de zvonuri şi speculaţii, adesea pe pagini întregi, despre data naşterii, sexul şi numele bebeluşului regal. Până acum, dată fiind discreţia familiei regale, cuvântul le-a revenit criticilor de modă care au comentat eleganţa desăvârşită a ducesei chiar şi în stadiile avansate ale sarcinii.

Kate şi William afirmă că nu vor afla sexul copilului decât după naştere, dar faptul este pus la îndoială de "sursele bine informate" citate de presă, aproape sigure că este vorba de o fetiţă. Prin urmare, amatorii de pariuri, mereu foarte activi în asemenea situaţii, mizează mai ales pe nume feminine. Preferatul este Alice, pe care unii jucători au mizat chiar şi 2000 de lire sterline, urmat de Charlotte, Alexandra şi Victoria.

Jurnaliştii mondeni au mai aflat că ducesa doreşte să asculte muzică şi în spital, deoarece crede că aceasta va face copilul mai inteligent. Preferinţele sale se îndreaptă spre piesele clasice, dar şi spre Ellie Goulding sau James Blunt. În acest timp, oamenii de afaceri îşi fac propriile socoteli cu privire la efectul fericitului eveniment asupra economiei.

Singurul membru al familiei regale nepăsător faţă de apropiata naştere este, probabil, micul prinţ George. Cel puţin pentru o vreme, acesta nu se va mai afla în centrul atenţiei dar, la vârsta fragedă de 21 de luni, se va obişnui repede cu situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ducesa de Cambridge ar putea naște pe 25 aprilie