Antena Meniu Search
x

Ducesa Kate a apărut, pentru prima dată, în public de când s-a aflat că este însărcinată

Ducesa Kate a apărut, pentru prima dată, în public de când s-a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. *** Şi, deşi se spune că suferă de greţuri matinale severe din cauza sarcinii toxice, ducesa a participat nu doar la un singur eveniment oficial ci la două. Ea a fost prezentă, mai întâi, alături de prinţul William, la primirea oficială a şefului statului Singapore de către regina Elisabeta a Doua.

Vezi și

Ducesa Kate a apărut, pentru prima dată, în public de când s-a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.  Şi, deşi se spune că suferă de greţuri matinale severe din cauza sarcinii toxice, ducesa a participat nu doar la un singur eveniment oficial ci la două. Ea a fost prezentă, mai întâi, alături de prinţul William, la primirea oficială a şefului statului Singapore de către regina Elisabeta a Doua. 

Iar seara, Kate a înmânat premiile unui concurs de fotografie. Ducesa de Cambridge nu a mai avut nicio apariţie publică de la începutul lunii septembrie, când a fost făcut anunţul că este însărcinată

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ducesa Kate a apărut, pentru prima dată, în public de când s-a aflat că este însărcinată