Antena Meniu Search
x

După 27 de ani, poliţia face percheziţii la o locuinţă în dosarul uciderii rapperului Tupac Shakur

Poliţia din Nevada a confirmat că a pus în executare un mandat de percheziţie, în această săptămână, în legătură cu dosarul încă nesoluţionat al uciderii rapperului Tupac Shakur, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 09:35

După 27 de ani, poliţia face percheziţii la o locuinţă în dosarul uciderii rapperului Tupac Shakur
După 27 de ani, poliţia face percheziţii la o locuinţă în dosarul uciderii rapperului Tupac Shakur - Getty Images

Anchetatorii au făcut percheziţii într-o casă din Henderson, o suburbie a oraşului Las Vegas, unde Shakur a fost împuşcat mortal în septembrie 1996. Poliţia metropolitană din Las Vegas nu a oferit mai multe detalii privind percheziţia, invocând faptul că ancheta privind uciderea acestuia este în desfăşurare. Shakur avea 25 de ani când a fost ucis. Nu au fost făcute arestări şi nu sunt suspecţi care să se afle în custodia poliţiştilor.

Locuinţa care a fost percheziţionată se află la mai puţin de 32 de kilometri de Las Vegas Strip, unde Shakur a fost împuşcat dintr-o maşină în mişcare.

”Departamentul Poliţiei Metropolitane din Las Vegas poate confirma că a fost executat un mandat de percheziţie în Henderson, Nevada, în 17 iulie 2023, ca parte a investigaţiei în cazul de omor al lui Tupac Shakur”, se arată într-o declaraţie a Poliţiei din Las Vegas. ”Nu avem alte comentarii la acest moment”, adaugă sursa citată.

Locotenentul Jason Johansson de la Poliţia din Las Vegas a declarat pentru publicaţia Las Vegas Review Journal că anchetatorii lucrează din nou la dosarul nesoluţionat. ”Este un caz care a rămas nesoluţionat şi să sperăm că într-o zi vom putea schimba asta”, a declarat el.

Shakur, al cărui nume de scena era scris 2Pac, a lansat albumul de debut în 1991 şi s-a bucurat de succes în topuri cu hituri precum California Love, All Eyez on Me, Changes şi I Ain't Mad at Cha.

El a murit în 13 septembrie 1996, la o săptămână după ce a fost împuşcat de patru ori în maşina sa, în timp ce aştepta la semafor. Shakur, care a vândut peste 75 de milioane de înregistrări în întreaga lume, a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » După 27 de ani, poliţia face percheziţii la o locuinţă în dosarul uciderii rapperului Tupac Shakur