Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După trei săptămâni de teroare, şirul exploziilor cu pachete capcană din Texas a luat sfarşit

Un tânăr, pe care poliţiştii l-au identificat drept autor al atacurilor, s-a aruncat în aer, la capătul unei urmăriri dramatice. Culmea, îşi anunţase planul.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 22:19

Un tânăr, pe care poliţiştii l-au identificat drept autor al atacurilor, s-a aruncat în aer, la capătul unei urmăriri dramatice. Culmea, îşi anunţase planul pe internet, dar nimeni nu l-a luat în serios.

Suspectul, un tânăr de 24 de ani, se ascundea într-un hotel din suburbia oraşului Austin. Când autorităţile au ajuns la faţa locului, a reuşit să se urce la volanul unei maşini şi să fugă pe autostradă. Urmărirea a luat sfârşit după ce vehiculul pe care îl conducea s-a oprit într-un şanţ. 

După ce trupele SWAT ale Departamentului de Poliţie Austin au înconjurat vehiculul, suspectul a detonat o bombă în interiorul automobilului şi a aruncat unul dintre poliţişti la pământ. Unul dintre agenţii speciali a tras focuri de armă către suspect. 

Vezi și

Autorităţile i-au dat de urmă după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din mai multe locuri. 

Pe acelaşi subiect

Mark Anthony Conditt, pe numele său,  purta perucă, mănuşi şi o şapcă de golf, ca să nu fie recunoscut. Metoda de acţiune era aceeaşi: ascundea explozibilul în pachete, iar la deschidere conţinutul sărea în aer. 

Într-un comentariu postat pe site-ul Reddit, individul îşi anunţase intenţiile, însă nimeni nu l-a luat în seamă. 

Anchetatorii încearcă acum să afle motivul pentru care individul a pus la cale exploziile care au ucis doi oameni şi au rănit şase. Surse neoficiale spun că ar fi vorba de un atac care avea ca ţintă persoanele de culoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » După trei săptămâni de teroare, şirul exploziilor cu pachete capcană din Texas a luat sfarşit