Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Durerea este de neimaginat". Un băieţel de 10 ani a murit încercând să salveze trei băieţi căzuţi într-un lac îngheţat din Anglia. Nici măcar nu îi cunoştea

Nu a putut rămâne indiferent la ţipetele lor şi, deşi nu îi cunoştea, un băieţel de 10 ani a sărit în ajutorul a trei băieţi, membri ai aceleiaşi familii, care au căzut într-un lac îngheţat din Marea Britanie, duminică.

de Monica Palade

la 13.12.2022, 11:45

Îndurerată, familia a povestit că Jack Johnson a fost un erou şi că nu s-a gândit deloc la el, ci doar la salvarea celor trei băieţi. „Băiețelul de 10 ani este nepotul meu. A alergat și a încercat să-i salveze. Să aflu că a murit încercând să salveze trei băieți... A fost uimitor”, a scris pe Facebook, mătuşa băiatului, Charlotte McIlmurray.

„A fost cea mai grea zi din viața familiei noastre”

Din păcate, Jack Johnson, în vârstă de 10 ani, și alți doi băieți - de 8 și 11 ani- și-au pierdut viețile în urma tragediei de la Babbs Mill Park din Solihull, West Midlands. O a patra victimă, în vârstă de doar șase ani, luptă pentru viață în spital, scrie Daily Mail

McIlmurray a descris pierderea lui Jack și a celorlalți băieți drept un „coșmar din care două familii nu se pot trezi”, adăugând că „durerea este de neimaginat”. „A fost cea mai grea zi din viața familiei noastre”, a spus o altă rudă.

Pe acelaşi subiect

Dale Hewitt, un prieten de familie, a povestit că bunicul băiatului, Peter, „a fugit din casă și a sărit în lac pentru a încerca să-i salveze”.

Comunitatea din Solihull s-a adunat luni seară la Babbs Mill Park pentru a aduce un omagiu copiilor. Zeci de oameni, inclusiv o mulțime de copii, au pus flori, baloane și lumânări la baza unui copac din parcul de lângă Birmingham.

„Este sfâșietor pentru familie și va avea un impact masiv asupra întregii comunități. Ceea ce s-a întâmplat este atât de trist. Am doi copii de șase și 11 luni și m-a afectat foarte mult”, a adăugat Dale Hewitt

Alții au descris incidentul de duminică după-amiază drept „o tragedie dincolo de cuvinte”. Copiii se jucaseră pe gheața de la Babbs Mill Lake din Solihull, West Midlands, când aceasta a cedat. Tommy Barnet, în vârstă de zece ani, a declarat pentru Sky News: „Unul și-a înfipt picioarele în gheață și apoi... prietenii lui s-au dus să-l salveze, dar toți au căzut înăuntru”. Băieții erau cu toții în stop cardiac când au fost salvați de pompieri, după ce martorii au venit și ei să ajute. Toți patru au fost tratați la fața locului înainte de a fi transportați la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » "Durerea este de neimaginat". Un băieţel de 10 ani a murit încercând să salveze trei băieţi căzuţi într-un lac îngheţat din Anglia. Nici măcar nu îi cunoştea