Antena Meniu Search
x

"E o problemă de risc biologic". Piloţii unei curse către Barcelona, fortaţi să întoarcă avionul după o criză severă de diaree a unui pasager

Piloţii unei curse ce a decolat din Atlanta, cu destinaţia Barcelona, au fost nevoiţi să întoarcă aeronava pe aeroportul de decolare după ce s-au confruntat cu o problemă mai puţin obişnuită, informează DailyMail.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 11:31

"E o problemă de risc biologic". Piloţii unei curse către Barcelona, fortaţi să întoarcă avionul după o criză severă de diaree a unui pasager
- Profimedia - imagine ilustrativă

Avionul Airbus A350 aparţinând companiei Delta se afla deja deasupra Virginiei atunci când piloţii au luat legătura cu turnul de control şi au raportat o situaţie neobişnuită. În înregistrările realizate din cabina piloţilor se aude clar despre ce problemă era vorba. "Este o problemă de risc biologic, avem un pasager care a avut diaree în tot avionul, trebuie să ne întoarcem", a sunat informarea către turnul de control.

Avionul, curăţat temeinic după ce a ajuns la sol

Situaţia a fost extrem de deranjantă atât pentru pasageri, cât şi pentru membrii echipajului. "Partenerul meu a fost pe acel zbor! A fost destul de rău. Trebuia să pășești cu grijă pe culoar, totul mirosea oribil", a scris o tânără, ulterior, pe reţele de socializare. "Dezinfectantul cu parfum de vanilie făcea doar să miroase a rahat cu vanilie. După ce avionul a aterizat, a fost curățat temeinic. N-au plecat decât în jurul orei 2:30", a scris o pasageră.

Aeronava a fost aşteptată la sol de mai multe ambulanţe şi vehicule de intervenţie, iar pasagerul bolnav a fost transportat de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "E o problemă de risc biologic". Piloţii unei curse către Barcelona, fortaţi să întoarcă avionul după o criză severă de diaree a unui pasager