Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ea este românca ucisă de propriul soţ în Germania. Plecase din România să-l viziteze, dar a sfârşit îngropată într-o pădure de lângă Berlin

O româncă de 37 de ani, din Dolj, a fost ucisă în Germania de soţul ei. Femeia tocmai plecase din România să-l viziteze. Bărbatul i-a îngropat apoi trupul într-o pădure de lângă Berlin şi s-a întors apoi în ţară, în Băileşti, unde a şi fost prins. 

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 17:23

Alarma la 112 a fost dată de socrul femeii, pe 16 octombrie acesta a alertat poliţiştii, spunându-le că de trei zile nu a mai reuşit să ia legătura cu nora sa în vârstă de 37 de ani, care era în Germania împreună cu soţul ei. Imediat a fost declanşată o anchetă complexă, atât în România, cât şi în Berlin, şi aşa au reuşit poliţiştii să descopere că femeia a fost ucisă chiar de soţul ei, acesta încercând ulterior să scape de cadavru.

A doua zi, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, bărbatul de 32 de ani s-a întors în România, acasă în municipiul Băileşti din judeţul Dolj. Poliţiştii din Germania au găsit trupul neînsufleţit al femeii îngropat la marginea unei păduri din Berlin. A fost emis un mandat european de arestare preventivă pe numele călăului român, de altfel a fost ridicat de acasă seara trecută de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie extrădat, fiind cercetat pentru omor.

Soţul tinerei, principalul suspect de omor

Vezi și

Serviciul de Investigatii Criminale Dolj a fost informat, miercuri, 23 octombrie, de către Biroul atașatului de afaceri interne din Berlin, cu privire la faptul că a fost identificat cadavrul Cristinei-Andreea Neacșu, îngropat în liziera unei păduri de la marginea orașului Berlin. În aceleași zi, autoritățile judiciare germane au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind remisă și o semnalare în baza unui Mandat European de Arestare, în vederea extrădării. De la momentul informării, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Poliției Municipiului Băilești, cu sprijinul nemijlocit al Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, au desfășurat activități specifice pentru identificarea, depistarea și prinderea bărbatului, acesta fiind găsit la scurt timp de la informare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri externe » Ea este românca ucisă de propriul soţ în Germania. Plecase din România să-l viziteze, dar a sfârşit îngropată într-o pădure de lângă Berlin