Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Efectele interzicerii X în Brazilia. Platforma pe care au migrat milioane de utilizatori a avut probleme tehnice

Milioane de brazilieni au accesat platforma de socializare Bluesky în doar câteva zile. Asta după ce platforma X a fost interzisă printr-o decizie judecătorească. Din cauza numărului uriaș de noi utilizatori, platforma Bluesky a avut probleme de funcționare.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 12:46

Efectele interzicerii X în Brazilia. Platforma pe care au migrat milioane de utilizatori a avut probleme tehnice
Efectele interzicerii X în Brazilia. Platforma pe care au migrat milioane de utilizatori a avut probleme tehnice - Profimedia Images

Bluesky a anunțat că a atras două milioane de utilizatori noi într-o săptămână. Creșterea traficului apare după ce un judecător al Curții Supreme din Brazilia a dispus suspendarea la nivel național a platformei X.

Miercuri, Bluesky a avut probleme tehnice, mai mulți utilizatori raportând întreruperi. Compania a confirmat problemele. „Vor fi aproape sigur unele întreruperi și probleme de performanță. Nu am văzut niciodată un astfel de trafic. Stai cu noi!”, a transmis dezvoltatorul Bluesky, Paul Frazee, potrivit CNBC.

Sâmbătă, compania a anunțat că utilizatorii din Brazilia stabilesc recorduri privind activitatea pe platformă.

Articolul continuă după reclamă

Un judecător a dispus suspendarea platformei X

Recent, un judecător a dispus suspendarea platformei X până la modificarea strategiei de moderare a conținutului și la numirea unui nou reprezentant legal în Brazilia. Platforma a fost acuzată că promovează informații false.

Judecătorul a mai dispus amenzi zilnice pentru persoanele sau companiile din Brazilia care folosesc rețele private virtuale (VPN) sau alte metode pentru a accesa X cât timp platforma este interzisă. Se estimează că X are peste 22 de milioane de utilizatori în Brazilia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » Efectele interzicerii X în Brazilia. Platforma pe care au migrat milioane de utilizatori a avut probleme tehnice