Antena Meniu Search
x

Ei sunt cei TREI COPII uciși de tatăl lor, un bogat fermier. Bărbatul și-a ÎMPUȘCAT MORTAL întreaga familie chiar de ziua soției (FOTO)

Un bogat fermier francez și-a împușcat mortal soția și cei trei copii, de 14, 18 și 20 de ani, iar poliția nu are nicio explicație a cumplitei tragedii.

Pierre De Bisschop, un bogat fermier francez, și-a împușcat mortal soția și cei trei copii, de 14, 18 și 20 de ani, iar poliția nu are nicio explicație a cumplitei tragedii.

Crima s-a petrecut, marți, la o fermă din localitatea Nouvion-et-Catillon, din apropiere de Reims.

Potrivit informațiilor adunate până în prezent, chiar în ziua în care Celine De Bisschop împlinea 47 de ani, Pierre De Bisschop a luat o pușcă și a împușcat-o pe aceasta, dar și pe cei trei copii ai cuplului, Jean (20 de ani), Marion (18 de ani) și Badouin (12 ani).

Pe acelaşi subiect

Apoi, bărbatul s-ar fi sinucis.

Daily Mail scrie că fiul cel mare, Jean, era student la Icam School of Engineering în Lille, în timp ce sora lui, Marion, începuse recent cursurile universitare, ea studiind dreptul.

Apropiați descriu familia ca fiind una înstărită din punct de vedere financiar, după ce cei doi, care s-au cunoscut pe vremea când erau studenți, la școli particulare, au preluat o afacere de familie.

Poliția susține că nu a găsit încă un bilet de adio și nu are informații privind motivul care a stat în spatele acestui masacru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Ei sunt cei TREI COPII uciși de tatăl lor, un bogat fermier. Bărbatul și-a ÎMPUȘCAT MORTAL întreaga familie chiar de ziua soției (FOTO)