Antena Meniu Search
x

SUA: Eleva, data afara de la balul de absolvire din cauza rochiei

O tanara liceana din Statele Unite s-a trezit data afara din sala, chiar la balul de absolvire, pentru ca avea bustul prea mare

Vezi și

Ca toate colegele ei, si Brittany a luat foarte in serios balul de absolvire al liceului. Si-a gasit rochia perfecta tocmai in Canada Si a cumparat-o. Totul bine si frumos pana in seara marelui eveniment. Gatita si fericita, fata nu a apucat nici macar sa intre in sala de bal. "De vina a fost bustul meu mare. Si aveam si un decolteu. Dar nu aveam ce sa fac in privinta bustului meu", a povestit fata.

Reprezentantii scolii se apara. Au dat publicitatii regulamentul de conduita al scolii in care scrie negru pe alb ca rochiile fara bretele sunt accceptate atata timp cat decolteul si spatele sunt acoperite. Organizatorii balului i-au adus dealtfel tinerei un sal si au poftit-o apoi la bal, dar fata nu a stat. S-a simtit umilita. Parintii tinerei spun chiar ca fiica lor a fost pur si simplu discriminata. "O fata ca si Britany nu ar trebui sa mearga la bal intr-un sac doar pentru ca are sanii mari. E ridicol".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » SUA: Eleva, data afara de la balul de absolvire din cauza rochiei