Antena Meniu Search
x

Elon Musk a glumit pe Twitter că va cumpăra clubul de fotbal Manchester United: "Erau preferații mei când eram copil"

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a scris pe Twitter că are de gând să cumpere clubul de fotbal Manchester United. Inițial, postarea fondatorului Tesla a creat isterie în rândul fanilor „diavolilor”, însă miliardarul a revenit cu un nou mesaj explicând că este vorba doar de o glumă. 

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 12:12

Elon Musk a glumit pe Twitter că va cumpăra clubul de fotbal Manchester United: "Erau preferații mei când eram copil"
Elon Musk a glumit pe Twitter că va cumpăra clubul de fotbal Manchester United: "Erau preferații mei când eram copil" - Profimedia Images

Întrebat dacă chiar are de gând să cumpere clubul de fotbal Manchester United, Elon Musk a revenit cu lămuriri, spunând că a fost doar o glumă "care se face pe Twitter”. “Totuși, dacă vreodată aș cumpăra o echipă, ar fi Manchester United. Erau preferații mei când eram copil”.

La începutul lunii iulie, Musk a rupt acordul din 25 aprilie de a cumpăra Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. Musk a acuzat compania de fraudă, pentru că a denaturat numărul de utilizatori reali activi pe platforma sa, ceea ce Twitter a negat.

Twitter l-a dat în judecată pe Musk pentru a-l forţa să finalizeze tranzacţia, respingând acuzațiile sale, considerând că este remuşcarea cumpărătorului în urma unei scăderi a acţiunilor din sectorul tehnologiei. Cele două părţi se vor judecata pe 17 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Elon Musk a glumit pe Twitter că va cumpăra clubul de fotbal Manchester United: "Erau preferații mei când eram copil"