Antena Meniu Search
x

Elon Musk începe concedieri masive la Twitter. Compania, dată în judecată de mai mulţi angajaţi, motivând abuzuri

Vor fi concedieri în masă la Twitter după preluarea companiei de către Elon Musk. Vineri, angajaţii vor fi anunţaţi prin e-mail dacă își păstrează sau își pierd locul de muncă, potrivit Mediafax

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 12:39

Elon Musk pe Twitter
Conducerea Twitter doreşte să redreseze compania pe o cale sănătoasă  - Profimedia

Twitter a luat decizia de a disponibiliza o parte din personal după preluarea companiei de către Elon Musk. Multimiliardarul va fi directorul executiv al Twitter după ce a cumpărat firma săptămâna trecută într-o afacere de 44 de miliarde de dolari.

Conducerea Twitter doreşte să redreseze compania pe o cale sănătoasă, după ce a fost mai multe luni în pierdere, relatează BBC.

Twitter, dat în judecată din cauza planului lui Elon Musk

„Vom trece prin procesul dificil de reducere a forţei de muncă. Recunoaştem că acest lucru va avea un impact asupra unui număr de persoane care au adus contribuţii valoroase la Twitter, dar această acţiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei în viitor”, au anunţat oficialii de la Twitter printr-un e-mail.

Tot personalul așteaptă să primească un e-mail cu subiectul „Rolul tău pe Twitter” până vineri la ora 09:00. Cei care nu vor fi afectaţi de disponibilizări, vor primi răspuns pe adresa de mail a companiei, însă cei care vor pleca, vor primi anunțul privind concedierea pe conturile personale.

Mai mulţi angajaţi ai Twitter au depus o acțiune colectivă în instanţă pentru a da în judecată compania, susținând că disponibilizările propuse de Elon Musk încalcă legea muncii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Elon Musk începe concedieri masive la Twitter. Compania, dată în judecată de mai mulţi angajaţi, motivând abuzuri