Antena Meniu Search
x

Emoții pentru Kate și William, în turneul din Australia

Turneul în Australia al ducelui şi ducesei de Cambridge nu a fost lipsit de incidente. Şi, de această dată, nu fusta lui Catherine a fost problema.

Vezi și

 În timpul unei băi de mulţime, doi bărbaţi au fost îndepărtaţi din alaiul care îi ovaţiona pe prinţul William şi pe ducesă, pentru că aveau un comportament suspect. Din fericire, alarma a fost falsă.

Un turneu regal nu înseamnă doar dineuri şi întâlniri pretenţioase. Aşa că, aflaţi în Australia, William şi Kate au mers să viziteze şi o regiune muntoasă, distrusă de incendiile de vegetaţie. Exact aici au apărut însă problemele.

Poliţiştii, poate un pic prea vigilenţi, au luat pe sus doi bărbaţi care păreau prea agitaţi. Nu s-a gândit nimeni că ar fi fost poate emoţionaţi, aşa că agenţii i-au scos din mulţime şi i-au percheziţionat până la piele.

Nici unul nu avea vreo armă sau obiect suspect asupra lui, aşa că până la urmă au fost lăsaţi să plece. Iar turneul cuplului regal britanic a continuat fără alte incidente. William şi Kate au fost invitaţi să admire de la înălţime o celebră formaţiune de roci denumută "Cele trei surori." Iar William le-a dat ceva emoţii agenţilor de securitate, când s-a apropiat prea mult de margine.

A urmat apoi o sesiune de fotografii şi autografe cu locuitorii din zonă. Micul prinţ a lipsit de la evenimentele de astăzi dar fanii australieni speră să-l vadă la următoarele angajamente publice. Turneul tinerei familii regale britanice se încheie pe 25 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Emoții pentru Kate și William, în turneul din Australia