Antena Meniu Search
x

EMOŢII UNICE: O fetiţă şi-a ajutat mama să-i nască frăţiorul. I-a tăiat chiar şi cordonul ombilical: "A fost cel mai frumos moment din viaţa mea" (FOTO)

Un bărbat şi-a fotografiat fiica în timp ce, ghidată de doctori, o ajuta pe mama sa să îl aducă pe lume pe frăţiorul său. Fetiţa a făcut toate manevrele necesare pentru ca bebeluşul să fie adus cu bine pe lume, ba chiar i-a tăiat şi cordonul ombilical.

Un bărbat şi-a fotografiat fiica în timp ce, ghidată de doctori, îşi ajuta mama să îl nască pe frăţiorul său. Fetiţa a făcut toate manevrele necesare pentru ca bebeluşul să fie adus cu bine pe lume, ba chiar i-a tăiat şi cordonul ombilical.

Jacee Dellapena, din Statele Unite, a început să plângă pe holurile spitalului, temându-se că este prea mică de înălţime pentru a putea vedea cum se naşte frăţiorul ei.

Nu se aştepta însă, ca doctorul să o poftească în sala de naşteri, pentru a-l aduce pe lume pe micuţ.

Pe acelaşi subiect

Ezitantă la început, mama sa a fost de acord cu propunerea medicului, atunci când a văzut cât de mult îşi doreşte fetiţa să facă acest lucru.

Doctorul a ghidat mânuţele copilei pe întreaga durată a procedurii, în timp ce tatăl său a fotografiat momentul.

Micuţa a fost lăsată chiar şi să taie cordonul ombilical. La sfârşit, fetiţa a mărturisit că a avut parte de cea mai frumoasă experienţă din viaţa sa.

Fotografiile din timpul naşterii au fost publicate pe Facebook de către tatăl său şi au devenit virale pe internet, scrie The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » EMOŢII UNICE: O fetiţă şi-a ajutat mama să-i nască frăţiorul. I-a tăiat chiar şi cordonul ombilical: "A fost cel mai frumos moment din viaţa mea" (FOTO)