Antena Meniu Search
x

S-a predat poliţiei! Bărbatul care a intrat intenţionat cu maşina în terasa unui cazinou este audiat de poliţişti

Bărbatul care a intrat, sâmbătă seară, cu maşina, în terasa unui cazinou din centrul municipiului Satu Mare, s-a predat Poliţiei. În prezent, el este audiat de poliţişti.

Bărbatul care a intrat, sâmbătă seară, cu maşina, în terasa unui cazinou din centrul municipiului Satu Mare, s-a predat Poliţiei. În prezent, el este audiat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul s-a predat la Poliţie, cel mai probabil el cedând ”la presiunea mediatică”.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul este audiat de poliţişti.

Silaghi a precizat că în luna ianuarie bărbatul a fost implicat într-un alt incident rutier. Atunci, şoferul, oprit de poliţişti, a refuzat să i se recolteze probe biologice, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice. De altfel, patronul cazinoului din municipiul Satu Mare, a cărui terasă a fost distrusă de bărbat, a depus plângere la Poliţie pentru distrugere. 

În urma incidentului de sâmbătă seară nicio persoană nu a fost rănită, neexistând nicio sesizare în acest sens.

Site-ul local PresaSM.ro arăta, citând martori ai incidentului, că şoferul maşinii ar fi încercat astfel să se răzbune pe oamenii de ordine, care nu i-au permis accesul în cazinoul din centrul municipiului Satu Mare, din cauza unor probleme mai vechi.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » S-a predat poliţiei! Bărbatul care a intrat intenţionat cu maşina în terasa unui cazinou este audiat de poliţişti