Antena Meniu Search
x

Emoţionant! O fetiţă de 8 ani îşi donează părul pentru copiii bolnavi de cancer

Sarah Mihăilă, o fetiţă care s-a născut în California, a intrat în centrul atenţiei jurnaliştilor după ce a făcut un gest emoţionant

"Sarah Mihăilă este o fetiţă micuţă cu o inimă mare", încep articolul cei de la abclocal.go.com. Sarah are 8 ani. Ziua ei de naştere a fost săptămâna trecută. 

Nu şi-a dorit păpuşi sau saci de jucării, ci să-i facă pe copiii bolnavi de cancer fericiţi! 

"Cunosc o fată care are cancer, iar asta mă întristează. I-am spus mamei că vreau să-mi donez părul", a spus Sarah. Aşa că înainte de ziua ei de naştere, mama lui Sarah i-a tăiat şuviţele lungi. 

Părul ajunge la organizaţia "Peruci pentru Copii", care fac astfel de peruci pentru copii bolnavi de cancer care îşi pierd părul în urma tratamentelui!

Sarah ştie ce înseamnă durerea şi suferinţa pentru că şi ea s-a născut cu Spina Bifida, o malformaţie la nivelul coloanei vertebrale. 

Sarah a petrecut mult timp în spitalul Loma Linda, iar acolo a văzut o mulţime de copii bolnavi de cancer sau de alte boli grave. 

"Se roagă pentru acei copii şi mereu mă pune să le cumpăr diverse lucruri acelor copii", spune Alexandra Mihăilă, mama copilei. 

Sarah nu se opreşte aici, ci spune că aşteaptă să-i crească din nou părul până la 10 ani, apoi se va tunde din nou şi va dona părul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Emoţionant! O fetiţă de 8 ani îşi donează părul pentru copiii bolnavi de cancer