Antena Meniu Search
x

Reţinut de poliţişti, un englez a evadat şi nimeni nu a mai auzit de el. Cadavrul a fost găsit într-un râu

Reece Hillier, un tânăr din Southampton, Marea Britanie, şi-a pierdut viaţa la 22 de ani, într-un mod tulburător. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti în ianuarie, însă a reuşit să evadeze de sub nasul acestora. A încercat să traverseze înot un râu având mâinile legate cu cătuşe.

de Redactia Observator

la 21.03.2019, 15:49

Englez mort
Un englez a evadat de sub nasul poliţiştilor şi s-a înecat într-un râu - Solent via Metro.co.uk

Reece Hillier, un tânăr din Southampton, Marea Britanie, şi-a pierdut viaţa la numai 22 de ani, într-un mod tulburător. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din comitatul Hampshire în urmă cu mai mult de două luni, la începutul lui ianuarie, însă a reuşit să evadeze de sub nasul acestora. Şi-a forţat norocul şi a încercat să traverseze înot un râu având mâinile legate cu cătuşe. Mişcarea i-a fost fatală, Reece dispărând sub ape.

Timp de mai mult de două luni, tânărul a fost dat în urmărire generală, însă nimeni nu a primit vreun semnal de la el. Brittany Bellows, iubita lui Reece, a simţit în permanenţă că ceva rău i s-a întâmplat.

Teama femeii a fost confirmată zilele trecute, când trupul neînsufleţit al lui Reece a fost găsit în apele râului Itchen, în apropiere de localitatea Woodmill.

Poliţiştii au demarat o anchetă internă

Conform jurnaliştilor de la Metro, poliţiştii au confirmat identitatea cadavrului şi faptul că bărbatul a murit în urmă cu mai mult de două luni, prin înecare.

Şefii lor au demarat o anchetă internă, pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de producerea tragediei, însă iubita lui Reece susţine că orice se mai întâmplă acesta nu se va mai întoarce în braţele ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Reţinut de poliţişti, un englez a evadat şi nimeni nu a mai auzit de el. Cadavrul a fost găsit într-un râu