Antena Meniu Search
x

Englezii susţin că au filmat o creatură extraterestră!

Expertii au fost uimiţi după ce mai mulţi oameni au postat pe internet imagini cu o creatură strălucitoare ce a apărut din apă în portul din Bristol.

Mai mulţi martori oculari aflaţi zilele trecute în portul din Bristol, Anglia, au filmat şi au pozat o creatură misterioasă care a ieşit la suprafaţa apei, plutind timp de câteva minute, conform Telegraph. 

Oamenii prezenţi nu şi-au putut da seama ce este cu exactitate, însă corpul strălucea puternic deasupra apei. Videoclipul a fost postat pe site-uri de socializare, oamenii crezând că este vorba de un extraterestru. Biologii marini l-au analizat, dar nu ştiu să spună ce este cu exactitate. 

"Este foarte interesant acest filmuleţ, dar nu ştim cu adevărat ce este. E posibil să fie o specie rară de meduze, dar nu am mai văzut aşa ceva înainte. Este foarte posibil să fi fost o vieţuitoare marină, care a fost adusă de furtuni până în port. Este foarte ciudat că a apărut într-o zonă foarte populată", a spus Steve Simpson, biolog la Universitatea din Exeter. 

"N-am mai văzut aşa ceva niciodată. Am văzut doar că era ceva în apă foarte luminos, dar după o perioadă a dispărut", a spus Alex Gordon, 22 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Englezii susţin că au filmat o creatură extraterestră!