Antena Meniu Search
x

Video Euro 2024. Violență extremă înainte de meciul Anglia - Serbia. Zeci de suporteri englezi si sârbi s-au luat la bătaie: "Ne-au atacat cu sticle şi mese"

Serie de incidente violente în Germania, în timpul Campionatului European de Fotbal! În Hamburg, un neamț a fost împușcat de polițiști după ce a început să amenințe trecătorii cu un târnăcop, iar într-un alt oraş suporterii englezi şi sârbi s-au luat la bătaie.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 08:36

Euro 2024. Violență extremă înainte de meciul Anglia - Serbia. Zeci de suporteri englezi si sârbi s-au luat la bătaie
Euro 2024. Violență extremă înainte de meciul Anglia - Serbia. Zeci de suporteri englezi si sârbi s-au luat la bătaie

La Hamburg, un neamț de 39 de ani a fost împușcat de polițiști în centrul orașului, după ce a început să amenințe trecătorii cu un târnăcop și un cocktail Molotov. Bărbatul a încercat să aprindă cocktailul Molotov, dar a fost rapid neutralizat de forțele de ordine, fiind rănit la picior și ulterior transportat la spital.

Serie de incidente violente în Germania

Violențele însă nu s-au oprit aici. În Gelsenkirchen, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre Anglia și Serbia, străzile s-au transformat într-un adevărat câmp de luptă. Zeci de suporteri englezi şi sârbi s-au luat la bătaie şi au demolat terasele. Fanii au început să arunce cu obiecte unii în alții în fața unui restaurant cu suporteri sârbi.

Articolul continuă după reclamă

"Câţiva englezi au venit şi ne-au întrebat de unde suntem. Prietenii mei le-au spus că suntem din Serbia, că vrem să urmărim meciul de fotbal dintre Serbia şi Anglia. Ei au spus „ok“ şi mai apoi ne-au atacat cu sticle, scaune şi mese", a declarat una dintre victime.

Ca măsură de prevenţie, autorităţile germane au decis ca suporterilor să li se servească doar bere cu conținut redus de alcool.

Vineri, un bărbat de origine afgană a intrat în curtea unei locuințe, unde mai mulți prieteni urmăreau, la televizor, meciul Germania – Scoția. Înarmat cu un cuțit, i-a înjunghiat pe trei dintre aceștia. Cu doar câteva minute înainte, individul omorâse o persoană într-un apartament din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Euro 2024. Violență extremă înainte de meciul Anglia - Serbia. Zeci de suporteri englezi si sârbi s-au luat la bătaie: "Ne-au atacat cu sticle şi mese"