Antena Meniu Search
x

Europa revine la normal, după 3 luni de izolare

Viaţa pare să revină încet la normal în ţările europene cel mai afectate de pandemie. În Italia, numărul cazurilor este în scădere de o lună, iar în capitala ţării oamenii s-au bucurat din nou de o băutură servită la terasă, după mai bine de trei luni de izolare. Şi în Spania, de săptămâna viitoare, se redeschid terasele, iar locuitorii au voie să iasă în grupuri de câte 10 persoane. 

de Redactia Observator

la 23.05.2020, 12:11

Vezi și

Sunt zâmbetele de bucurie de pe chipul oamenilor, după ce autorităţile le-au permis din nou să iasă din casă. Piaţa din Roma a prins iar glas.

Chiar dacă premierul ţării a averizat tinerii că nu este momentul să petreacă, ei s-au bucurat de noile libertaţi şi au savurat o băutură la terasă. Mulţi fără măşti sau fără să păstreze distanţa.

Şi saloanele de înfrumuseţare au fost redeschise în Italia. Clienţii trebuie, însă, să răspecte măsuri stricte. La un salon din Roma oamenilor li se dă un costum special, iar încălţămintea le este dezinfectată înainte de a intra.

O idee ingenioasă a fost găsită de câţiva producători de vin italieni. Băuturile nevândute vor fi transformate în dezinfectant pentru mâini.

În Spania de luni 50 la sută din ţara intră în penultima fază de relaxare. În Barcelona şi Madrid se vor redeschide terasele, iar slujbele vor fi reluate. Iar locuitorii pot ieşi în grupuri de câte 10 persoane, dar cu mască de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Europa revine la normal, după 3 luni de izolare