Antena Meniu Search
x

Video Europa mizează pe noi restricţii pentru a salva sărbătorile de pandemie, după ce toamna a adus recorduri de cazuri

Noi restricţii în Europa pentru a salva sărbătorile de pandemie. Confruntată cu o rată de infectare record, Austria a impus carantină nevaccinaţilor, în timp ce Belgia închide, din nou, birourile. Dacă rata de infectare nu scade, şi Târgurile de Crăciun vor fi ameninţate. Deja cel de la Munchen a fost anulat.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 22:35

Vezi și

Saxonia e prima regiune din Germania care nu mai are locuri la terapie intensivă, dar situaţia se înrăutăţeşte şi în celelalte landuri. Medicii avertizează că sistmul sanitar e în pragul catastrofei. Ţara care, timp de un an a tratat bolnavii ţărilor vecine, are, acum, nevoie de ajutor. Niciodată, de la începutul pandemiei, nu a mai avut o rată atât de mare de infectare. Al cincilea val a lovit rapid şi violent.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei: Nu e prea târziu să vă vaccinaţi. Nici pentru prima doză. 

Europa este lovită de record după record

Toamna a adus recorduri de cazuri în tot vestul Europei. Cu 20 de mii de noi infectări raportate în 24 de ore, Olanda a doborât un maxim istoric în această pandemie. 

Pe acelaşi subiect

În Austria, sub presiunea infectărilor alarmante, carantina pentru nevaccinaţi intră în vigoare de mâine. Cei care nu s-au imunizat au tot mai puţine libertăţi în întreaga Europă. 

Cu una dintre cele mai rapide creşteri de cazuri, Belgia mizează pe reluarea muncii la distanţă. Speră să salveze, astfel, Crăciunul. Un brad de 18 metri a fost deja instalat în centrul Bruxellesului.

Alexander De Croo, premierul Belgiei: Numărul paturilor ocupate la terapie intensivă s-a dublat într-o săptămână şi am trecut linia roşie cu 500 de paturi ocupate cu pacienţi COVID.

În faţa noului val, chiar şi coronasceptica Europei, Suedia, a introdus certificatul verde. Cu peste 38 de mii de cazuri zilnice, Marea Britanie incepe testarea unui nou tip de vaccin sub forma de plasture. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Europa mizează pe noi restricţii pentru a salva sărbătorile de pandemie, după ce toamna a adus recorduri de cazuri