Antena Meniu Search
x

Cimpanzeii de la o grădină zoologică din Belfast au evadat, după care și-au dat seama că au greșit

Situație inedită la grădina zoologică din Belfast, Irlanda de Nord. Cimpanzeii au învățat cum să evadeze din complex folosind o ramură a unui copac drept scară. Este al doilea incident de acest fel produs în ultima lună.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 16:25

Cimpanezei
Cimpanezii au reușit să evadeze, doar pentru a realiza că au greșit - BBC

Situație inedită la grădina zoologică din Belfast, Irlanda de Nord. Cimpanzeii au învățat cum să evadeze din complex folosind o ramură a unui copac drept scară. Este al doilea incident de acest fel produs în ultima lună. Din fericire, primatele și-au dat seama că au greșit și s-au întors înapoi.

Cimpanzeii au profitat de furtunile recente pentru a evada, moment surprins de vizitatori în imagini, scrie The Guardian.

Luna trecută, un pui de panda roşu, Amber, a fost găsit într-o grădină aflată la mai aproximativ 1 kilometru de grădina zoologică, după ce a scăpat din îngrădire.

Sâmbătă, cimpanzeii au folosit o ramură drept scară pe care au escaladat-o. Unul a trecut zidul, în timp ce alţii îşi aşteptau rândul.

În videoclipul publicat online, un copil se aude spunând: „Nu scăpa, gorilă mică şi rea”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un angajat al grădinii zoologice a spus că furtunile au slăbit copacii, astfel că cimpanzeii pot să îi rupă şi să îi folosească drept scară de ieşire. „Sunt primate inteligente şi ştiu că nu trebuie să se afle în afara incintei, aşa că s-au întors singure”.

Un purtător de cuvânt al consiliul local Belfast, în administraţia căruia se află grădina zoologică, a spus că unul dintre cimpanzei a părăsit incinta pentru scurt timp şi că îngrijitorii erau pe fază.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cimpanzeii de la o grădină zoologică din Belfast au evadat, după care și-au dat seama că au greșit