Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini filmate imediat după explozia uriaşă din Italia. O parte din autostradă s-a prăbuşit (Video)

O cisternă a explodat pe şoseaua de centură din Bologna, în apropierea aeroportului din oraş, provocând un incendiu puternic. Bilanţul victimelor indică 2 morţi, 60 de răniţi, dintre care 11 sunt poliţişti.

de Redactia Observator

la 06.08.2018 , 17:39

Explozia din Italia, de la Bologna, a prăbuşit autostrada (Video) O cisternă a explodat pe şoseaua de centură din Bologna, în apropierea aeroportului din oraş

O cisternă a explodat pe şoseaua de centură din Bologna, în apropierea aeroportului din oraş, provocând un incendiu puternic.

Bilanţul victimelor indică 2 morţi, 60 de răniţi, dintre care 11 sunt poliţişti.

Explozia a avut loc în apropierea aeroportului din Bologna, în Italia. O autocisternă care transporta substanţe inflamabile ar fi intrat într-un alt autoturism, acesta la rândul lui ciocnindu-se cu mai multe autoturisme. Un pod de pe autostradă s-a prăbuşit.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă.

Pompierii au intervenit masiv pentru stingerea incendiului, la faţa locului intervenind zeci de ambulanţe şi un elicopter al Poliţiei.

Aeroportul din Bologna a comunicat că incidentul nu a afectat activitatea aeroportului iar zborurile aterizează şi decolează după programul obişnuit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri externe » Imagini filmate imediat după explozia uriaşă din Italia. O parte din autostradă s-a prăbuşit (Video)