Antena Meniu Search
x

EXPLOZIE PUTERNICĂ lângă sediul Ambasadei SUA din Kabul, la intrarea într-o bancă! Sunt cel puţin CINCI MORŢI şi nouă RĂNIŢI

Cel puţin un om a murit şi opt au fost răniţi într-o explozie produsă marţi la Kabul, în apropiere de sediul Ambasadei SUA, în zona cea mai strict protejată din capitala afgană, anunţă Reuters.

UPDATE 11:30 Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte nouă au fost rănite într-o explozie survenită marţi la o bancă situată în apropiere de ambasada SUA ultrasecurizată din centrul capitalei afgane Kabul, relatează dpa.

Iniţial, autorităţile au anunţat că cel puţin un om a murit şi opt au fost răniţi într-o explozie produsă marţi la Kabul, în apropiere de sediul Ambasadei SUA, în zona cea mai strict protejată din capitala afgană, anunţă Reuters.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, Najib Danish, a declarat că explozia s-a produs la intrarea într-o filială a băncii Kabul Bank.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulţi oameni stăteau la coadă pentru a scoate bani înainte de sărbătoarea musulmană Eid, de la sfârşitul acestei săptămâni.

Deocamdată nimeni nu a revendicat responsabilitatea pentru atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » EXPLOZIE PUTERNICĂ lângă sediul Ambasadei SUA din Kabul, la intrarea într-o bancă! Sunt cel puţin CINCI MORŢI şi nouă RĂNIŢI