Antena Meniu Search
x

Expoziţie în memoria lui Alexander McQueen

O expoziţie în memoria unuia dintre cei mai extravaganţi designeri ai ultimilor douăzeci de ani şi-a deschis ieri porţile, la Londra, pentru o vizionare de gală

Vezi și

O expoziţie în memoria unuia dintre cei mai extravaganţi designeri ai ultimilor douăzeci de ani şi-a deschis ieri porţile, la Londra, pentru o vizionare de gală

Vedete una şi una au trecut pragul Muzeului Victoria şi Albert din Londra, ca să îi aducă un omagiu talentatului Alexander McQueen. Expoziţia se va deschide şi pentru marele public, mâine, iar câştigurile vor fi peste aşteptări. Zeci de mii de bilete au fost cumpărate în avans. 

În universul magic al lui Alexander McQueen nu a fost, niciodată, loc pentru tabuuri. Moda, împinsă până la extreme, a fost crezul vieţii sale artistice, iar piesele vestimentare şi accesoriile expuse în cele 10 camere ale muzeului londonez Victoria şi Albert respiră asta prin toate. cusăturile. Pentru cei care l-au cunoscut pe copilul teribil al modei, evenimentul a strânit şi numeroase amintiri.

Expoziţia cuprinde 200 de ţinute şi accesorii ce datează din anii studenţiei lui McQueen până în 2010, la moartea lui. Unele dintre ele au fost expuse, cu 4 ani în urmă, şi la New York. Altele, în schimb, nu au mai fost văzute niciodată, iar aşteptarea este extrem de mare. Zeci de mii de bilete au fost vândute în avans. Pentru mareLE public, expoziţia îşi va deschide porţile mâine.

Considerat un geniu, un vizionar al modei, Alexander McQueen s-a sinucis în 2010. Avea 40 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Expoziţie în memoria lui Alexander McQueen