Antena Meniu Search
x

Video Familia regală britanică a publicaat fotografiile pentru felicitările de Crăciun. Cum au ales să pozeze William și Kate alături de copiii lor

Regal de fotografii în Marea Britanie. Pentru felicitările de Crăciun, Regele şi Regina au folosit o poză oficială, color, făcută în ziua încoronării. Kate şi William au vrut, însă, o fotografie de familie, alb-negru, în care au o atitudine relaxată. Şi ei şi copiii s-au îmbrăcat simplu - în cămaşă şi blugi. 

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 13:56

Vezi și

De Crăciun, casa regală britanică păstrează tradiţia. 

Prima pagină a mai multor publicaţii din străinătate a fost ocupată de fotografia în care sunt surprinşi prinţul şi prinţesa de Wales alături de cei trei copii. William, Kate, prinţesa Charlotte şi fraţii săi, prinţii George şi Louis, au fost îmbrăcaţi aproape la fel. 

În fotografia monocromă a familiei, totul este aranjat în jurul prinţesei Charlotte, aşezată pe un scaun. în vârstă de opt ani, mica prinţesă poartă blugi, în timp ce prințul de Wales e îmbrăcat în pantaloni negri, la fel ca fiii săi, Prințul George de 10 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani. În timp ce George are o atitudine relaxată, cu o mână în buzunar, fratele său mai mic, iese din nou în evidenţă. Poartă pantaloni scurti şi tenişi fără șosete.

Fotografia pentru Crăciun a fost realizată de Josh Shinner, un fotograf renumit care a lucrat cu vedete internaţionale. 

Pe acelaşi subiect

Cum a pozat cuplul regal?

Regele şi regina Camilla au un alt fotograf şi un alt decor. Suveranul a purtat roba pe care a îmbrăcat-o şi Regele George al VI-lea în 1937, iar Camilla a îmbrăcat rochia de la încoronare.  Pe felicitarea special creată, apare şi un mesaj: "Vă dorim un Crăciun şi un an nou fericit!"

Pe lângă şedinţele foto, prinţesa de Wales a organizat vineri concertul anual de colinde de la Westminster Abbey la care au participat 1.500 de oameni. 

De asemenea, Catherine a organizat vineri concertul său anual de colinde la Westminster Abbey, unde moașe, educatoare și persoane care au avut un an plin de încercări s-au aflat printre cei 1.500 de participanți. Corul Westminster Abbey a cântat, alături de Beverley Knight și Adam Lambert, în timp ce William, Micheal Ward, Emma Willis, Roman Kemp și Jim Broadbent au oferit momente de lectură.

Regele și regina Camilla au ales o fotografie în care poartă robele și coroanele în sala tronului de la Palatul Buckingham pe 6 mai. Regele și regina au fost surprinși de fotograful Hugo Burnand pentru a doua felicitare de Crăciun care îl înfățișează pe regele Charles ca monarh. Cuplul se află unul lângă altul, regele Charles fiind fotografiat purtând Coroana Imperială de Stat, iar regina Camilla coroana Reginei Maria. Regele poartă tunica de încoronare și roba de stat, care a fost confecționată din catifea de mătase purpurie brodată cu aur și care a fost purtată și de regele George al VI-lea în 1937. Roba reginei a fost confecționată de Ede and Ravenscroft și a fost concepută și brodată manual de către Royal School of Needlework.

Familia regală publică în mod regulat imagini oficiale pentru felicitările de Crăciun care sunt trimise prietenilor, familiei și colegilor. Anul trecut, Charles și Camilla au ales o fotografie cu ei participând la Braemar Royal Highland Gathering în septembrie anul trecut – cu doar câteva zile înainte de moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Prințul și prințesa de Wales au optat pentru o fotografie în care se plimbau de mână cu copiii lor într-o zi însorită din Norfolk, în timpul verii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Familia regală britanică a publicaat fotografiile pentru felicitările de Crăciun. Cum au ales să pozeze William și Kate alături de copiii lor