Antena Meniu Search
x

Familia regală britanică, atac la presa de scandal. Prinţul George este urmărit peste tot

Familia regală britanică a lansat un atac direct la adresa fotografilor de tip paparazzi. Îi acuză că l-au transformat pe Prinţul George în ţinta lor principală şi că au depăşit orice limită

Vezi și

Familia regală britanică a lansat un atac direct la adresa fotografilor de tip paparazzi. Îi acuză că l-au transformat pe Prinţul George în ţinta lor principală şi că au depăşit orice limită

La doar doi ani de viaţă, blondul şi năzdrăvanul Prinţ George a devenit cel mai popular şi admirat membru al familiei regale britanice. Din păcate, asta a sporit şi interesul paparazzilor faţă de micul părinţ. În scrisoarea făcută publică de Palatul Kensington, ducele şi ducesa de Cambridge, părinţii lui George, denunţă agresivitatea de care dau dovadă în ultima vreme fotografii de scandal.

Au stat la pândă lângă locuri de joacă publice sau private. Au încercat chiar să tocmească alţi copii care să îl atragă pe George în locuri mai la vedere, de unde să poată fi pozat. Au urmărit maşinile care plecau de la reşedinţele ducilor de Cambridge. S-au ascuns după dune de nisip ca să îl surprindă pe micul prinţ la joacă, la mare, alături de bunica lui. Unii şi-au făcut ascunzători chiar pe proprietăţi ce le aparţin lui William şi Kate, doar-doar vor obţine poze bune cu George şi cu sora lui, prinţesa Charlotte.

William şi Kate le mulţumesc publicaţiilor britanice care au fost de acord, la unison, să nu cumpere astfel de fotografii. Îi roagă însă şi pe managerii trusturilor de presă din Australia, Noua Zellandă, SUA sau Franţa să nu mai alimenteze comportamentul agresiv al fotografilor de scandal. George şi Charlotte trebuie să aibă şansa la o copilările normală, mai spun ducii de Cambridge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Familia regală britanică, atac la presa de scandal. Prinţul George este urmărit peste tot