Antena Meniu Search
x

Familia Trump, în vizită la Vatican: De ce s-au îmbrăcat Melania şi Ivanka complet în negru, cu voal pe cap (GALERIE FOTO)

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost primit, miercuri, la Vatican, de Papa Francisc, întâlnirea dintre cei doi durând aproximativ 30 de minute. La întâlnirea de la Vatican au fost prezenţi şi membrii familiei lui Trump, soţia Melania, fiica Ivanka şi ginerele Jared Kushner, cele două femei îmbrăcându-se complet în negru.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost primit, miercuri, la Vatican, de Papa Francisc, întâlnirea dintre cei doi durând aproximativ 30 de minute. La întâlnirea de la Vatican au fost prezenţi şi membrii familiei lui Trump, soţia Melania, fiica Ivanka şi ginerele Jared Kushner, cele două femei îmbrăcându-se complet în negru.

După o discuţie cu Suveranul Pontif, liderul de la Casa Albă a beneficiat de o vizită privată la Capela Sixtină.

Cei doi au avut un dialog "cordial" în care au susținut "promovarea păcii în lume" prin intermediul negocierilor politice, potrivit unui comunicat difuzat de Vatican, care a adăugat că în cadrul discuției private cei doi lideri au avut 'un schimb de puncte de vedere asupra unor teme legate de actualitatea internațională".

Pe acelaşi subiect

De ce s-au îmbrăcat Melania şi Ivanka în negru

La întâlnirea de la Vatican au fost prezenţi şi membrii familiei lui Trump, soţia Melania, fiica Ivanka şi ginerele Jared Kushner.

Presa internaţională a comentat, pe larg, alegerile vestimentare ale Melaniei şi Ivankăi, care s-au îmbrăcat complet în negru, la întâlnirea cu papa Francisc, soţia preşedintelui american având chiar capul acoperit cu un voal negru.

Melania şi Ivanka Trump au ales să respecte codul vestimentar tradiţional impus de Vatican pentru femeile care îl întâlnesc pe Suveranul Pontif, purtând rochii lungi, cu mâneci şi voal pe cap.

Alegerea a fost cel puţin ciudată, ţinând cont de intenţia anunţată de Papa Francisc de a relaxa restricţiile impuse de codul vestimentar femeilor care vor să-l vadă pe papă, scrie The Guardian.

Situaţia este cu atât mai ciudată, ţinând cont de faptul că, în urmă cu doar câteva zile, cele două au ales să nu respecte deloc legea arabă, cu ocazia vizitei efectuate în Arabia Saudită. Nici Melania, nici Ivanka nu şi-au acoperit capul la întâlnirea cu oficialităţile din această ţară, deşi acest lucru este stipulat în lege.

În 2015, Donald Trump a criticat-o pe Michelle Obama atunci când aceasta nu şi-a acopeperit capul în timpul vizitei în această ţară.

Trump despre Papa Francisc: "Este cineva, este cu adevărat bun"

Președintele american Donald Trump a fost extrem de generos în complimente la adresa Papei Francisc după întâlnirea avută miercuri cu acesta, la Vatican.

''El este cineva, este cu adevărat bun, am avut o întâlnire fantastică și un extraordinar tur (al Vaticanului); a fost cu adevărat frumos'', a spus Trump.

Vaticanul şi Italia este a treia etapă a turneului mondial al lui Donald Trump, după vizitele în Arabia Saudită, Israel şi teritoriile palestiniene.

Dupa-amiază, Donald Trump îşi va continua turneul cu o vizită la Bruxelles.

Joi, preşedintele SUA va participa la summitul NATO, unde se va întâlni şi cu liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Familia Trump, în vizită la Vatican: De ce s-au îmbrăcat Melania şi Ivanka complet în negru, cu voal pe cap (GALERIE FOTO)