Antena Meniu Search
x

"Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă ucisă de viitură, după ce maşina în care se afla a fost înghiţiţă de ape, în Insula Creta (Video)

O familie întreagă a fost ucisă de o viitură pe Insula Creta , după ce maşina în care se afla a fost luată de viitură. Nenorocirea s-a produs sâmbătă noapte, însă cele patru cadavre au fost recuperate abia luni.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 16:28

O familie întreagă a fost ucisă de o viitură pe Insula Creta, după ce maşina în care se afla a fost luată de viitură. Nenorocirea s-a produs sâmbătă noapte, însă cele patru cadavre au fost recuperate abia luni.

Patru persoane, mama de 58 de ani, două surori de 21 şi, respectiv, 30 de ani, dar şi soţul celei din urmă au avut parte de un sfârşit dramatic.

Cei patru se aflau în maşină când au fost surpinşi de creşterea bruscă a apelor un râu, într-o zonă pe care nu o cunoşteau. 

"Veniţi, ne înecăm!"

Femeia de 58 de ani a reuşit să telefoneze la serviciul de urgenţă, însă nu a apucat să spună decât: "veniţi, ne înecăm!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După 35 de ore de căutări, pompierii au găsit maşina în care se aflau cele patru cadavre, potrivit greece.greekreporter.com.

O familie întreagă a fost ucisă de o viitură pe Insula Creta, după ce maşina în care se afla a fost luată de viitură

La operaţiune au participat zeci de pompieri, poliţişti şi voluntari, dar şi un elicopter al armatei.

Autoturismul era pe jumătate îngropat în albia râului noroios.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » "Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă ucisă de viitură, după ce maşina în care se afla a fost înghiţiţă de ape, în Insula Creta (Video)