Antena Meniu Search
x

Două familii de români s-au bătut în Germania, de la două telefoane contrafăcute

Două familii de români au fost implicate, zilele trecute, într-un scandal monstru produs în Kassel, Germania, localitate cu aproximativ 200.000 de locuitori. Bătaia a pornit de la două telefoane contrafăcute.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.07.2019, 16:49

Două victime au ajuns la spital, iar patru agresori au fost arestaţi
Un grup de români a păcălit o familie de conaţionali cu două telefoane contrafăcute - Hepta

Două familii de români au fost implicate, zilele trecute, într-un scandal monstru produs în Kassel, Germania, localitate cu aproximativ 200.000 de locuitori. Bătaia a pornit de la două telefoane contrafăcute.

Un bărbat de 46 de ani a vrut să le facă o surpriză plăcută băieţilor lui, de 18 şi 20 de ani, şi să le cumpere telefoane de firmă.

Patru români, arestaţi în urma bătăii din Germania

Conform HNA Online, bărbatul a apelat la nişte cunoscuţi, tot români, care i-au recomandat să cumpere de la ei două telefoane de firmă la preţul total de numai 500 de euro.

Când a ajuns cu telefoanele acasă, băieţii bărbatului şi-au dat seama că acestea sunt contrafăcute.

Cei trei au plecat pentru a raporta incidentul la poliţie dar, pe drum, s-au întâlnit cu românii de la care au fost cumpărate telefoanele.

Au intrat peste aceştia în casă, pentru a le cere socoteală însă, fiind depăşiţi, au ieşit prost din conflict.

Cele două grupuri s-au bătut ca în filme, cu bâte de baseball şi bare de metal. Bărbatul de 46 de ani şi unul dintre fii săi au ieşit cei mai şifonaţi şi au fost transportaţi la spital.

Cei patru agresori, care le-au vândut telefoanele contrafăcute, au fugit, dar au fost prinşi rapid de poliţie. În maşina lor au fost găsite alte peste 20 de telefoane contrafăcute.

Agresorii au fost reţinuţi şi, ulterior, arestaţi, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, fraudă şi încălcarea legii privind mărcile comerciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Două familii de români s-au bătut în Germania, de la două telefoane contrafăcute