Antena Meniu Search
x

Elevă de 15 ani scapă telefonul în cadă, se electrocutează mortal. Fata era campioană la arte marțiale și făcea parte din lotul Rusiei

O elevă de doar 15 de ani a fost găsită fără viață, de sora ei. Tânăra se pare că-și folosea telefonul mobil în timp ce se îmbăia, un iPhone.

O elevă de doar 15 de ani a fost găsită fără viață, de sora ei. Tânăra se pare că-și folosea telefonul mobil în timp ce se îmbăia, un iPhone.

Poate asculta muzică sau vorbea cu cineva, sau își făcea un selfie, cert este că, la un moment dat, frumoasa Irina Rybnikova a rămas fără baterie la telefon, așa că l-a conectat la un cablu de încărcare.

Irina a scăpat în apă iPhone-ul aflat la încărcat

Cu o mișcare greșită, sau poate i-a alunecat, Irina a scăpat mobilul în apă. Cablul fiind conectat la încărcător, care era în priză, fata a fost electrocutată mortal. Ea a fost găsită în apă de sora ei, în casa lor din Bratsk, Rusia, scrie thesun.co.uk

Rapoartele polițiștilor au indicat clar un accident, deși a fost deschis un dosar pentru moarte suspectă, pentru a cerceta toate posibilitățile.

Devastator de frumoasă, campioană la arte marțiale

Irina Rybnikova era campioană la arte marțiale și activa în echipa naționanlă de Pangration a Rusiei. De asemenea, ea cocheta și cu cariera de model, fiind o tânără cu trăsături foarte compatibile acestui domeniu.

Federația sportivă a emis o declarație în care își manifestă tristețea, precizând că tânăra Irina Rybnikova era o sportivă cu un potențial enorm, care avea deja rezultate extraordinare, în ciuda vârstei de 15 ani. 

"Adâncă tristețe după tragicul accident care a luat viața campioanei, prietenei și colegei noastre Irina Rybnikova. O pierdere enormă și fără sens", transmite federația sportivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Elevă de 15 ani scapă telefonul în cadă, se electrocutează mortal. Fata era campioană la arte marțiale și făcea parte din lotul Rusiei