Antena Meniu Search
x

Febra samba a cuprins Copacabana! Faimoasa plajă din Rio a devenit ring de dans pentru o zi

Cu doar o lună până la cea mai mare petrecere a anului, dansatorii de la cele 13 şcoli de samba din Rio şi-au arătat talentul în faţa a mii de spectatori!

Vezi și

Cu doar o lună până la cea mai mare petrecere a anului, dansatorii de la cele 13 şcoli de samba din Rio şi-au arătat talentul în faţa a mii de spectatori! Pe faimoasa plajă Copacabana, artiştii îmbrăcaţi în hainele de paradă au uimit prin mişcările lor.

Faimoasa plajă Copacabana a devenit ring de dans pentru o zi. Elevii marilor şcoli de samba braziliene au defilat în paşi de dans, în primul astfel de eveniment al anului. Frumuseţile locale i-au hipnotizat pe turişti cu mişcările pe care le-au repetat din greu în ultimele luni. 

Anul acesta, pentru prima oară, au participat la paradă şi secţiunile de percuţionişti ale fiecărei şcoli. Dansatorii s-au strâns apoi pe scena amplasată în faţa celebrului Copacabana Palace Hotel, unde au făcut spectacol alături de orchestra simfonică Petrobras.

Show-ul a îmbinat samba cu muzica clasică. Totul în cadrul pregătirilor pentru marele Carnaval de la Rio de Janeiro.

Carnavalul de anul acesta începe pe 9 februarie şi îşi închide porţile pe 14. Ca în fiecare an, milioane de turişti sunt aşteptaţi la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Febra samba a cuprins Copacabana! Faimoasa plajă din Rio a devenit ring de dans pentru o zi