Antena Meniu Search
x

Video Felicitările de Crăciun ale casei regale din Marea Britanie. William şi Kate au ales o poză alb-negru cu familia

Felicitările de Crăciun ale familiei regale din Marea Britanie au fost făcute publice. Prinţul şi prinţesa de Wales au optat în acest an pentru o poză alb-negru alături de cei trei copii ai lor

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 10:37

Vezi și

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun, Regele Charles al III-lea alegând o fotografie de la încoronarea din acest an. Regele şi Regina Camilla au publicat o imagine în care ei poartă robele şi coroanele, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în 6 mai.

Cum s-a îmbrăcat familia regală

În acelaşi timp, Prinţul şi Prinţesa de Wales au făcut publică o fotografie alb-negru a familiei lor. Familia este înfăţişată în jurul Prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Ei poartă toţi cămăşi albe, iar Catherine, Prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prinţul de Wales poartă pantaloni negri, ca şi fiii – Prinţul George (10 ani) şi Prinţul Louis (5 ani).

Regele poartă tunica de încoronare şi roba, făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de Regele George al VI-lea, în 1937. Roba Reginei a fost făcută de Ede and Ravenscroft şi a fost creată şi brodată manual de Royal School of Needlework. Membrii Familiei Regale fac publice de obicei imagini festive oficiale, care apar pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei şi colegilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Felicitările de Crăciun ale casei regale din Marea Britanie. William şi Kate au ales o poză alb-negru cu familia