Antena Meniu Search
x

Foto Femeia care susține că a născut 10 copii, în Africa de Sud, dusă la psihiatrie. Nici partenerul ei nu o crede

Gosiame Sithole, femeia în vârstă de 37 de ani din Africa de Sud care susține că a născut 10 copii, a fost dusă la o evaluare psihiatrică, după ce partenerul acesteia a spus că nu crede că cei zece bebeluși există. Oficialii guvernamentali și ai spitalelor au exprimat, de asemenea, îndoieli cu privire la naşterea copiilor.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 22:29

Femeia care susține că a născut 10 copii, în Africa de Sud, dusă la psihiatrie. Nici partenerul ei nu o crede
Femeia care susține că a născut 10 copii, în Africa de Sud, dusă la psihiatrie. Nici partenerul ei nu o crede - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Mama care a susținut că a născut 10 copii a fost internată într-o secție de psihiatrie, avocatul ei precizând că este reținută împotriva voinței sale. Gosiame Sithole a fost dusă la spitalul Tembisa pentru o evaluare psihiatrică la doar câteva zile după ce partenerul ei Tebogo Tsotetsi a spus că nu crede că cei zece copii există. Femeia a fost reținută pentru prima dată de ofițerii de poliție când se afla în vizită la nişte rude.

Aceasta fost transportată la o secție de poliție din apropiere, înainte de a fi predată asistenților sociali, care au internat-o în secția de psihiatrie pentru o evaluare a sănătății mintale. Poliția, care a negat faptul că Sithole ar fi fost arestată pentru o crimă, a dus-o la secție după ce rudele lui Tsotetsi au declarat-o dispărută. Speculațiile cu privire la afirmațiile lui Gosiame Sithole legate de naşterea celor zece copii au apărut după ce spitalul unde a afirmat că a născut a negat, de asemenea, implicarea. Femeia i-ar fi spus iubitului ei că a născut bebelușii după miezul nopții, pe 8 iunie. Potrivit Daily Mail, de la reţinerea lui Sithole, avocatul ei a precizat că este reținută împotriva voinței sale și că va solicita o hotărâre judecătorească pentru a-i asigura eliberarea.

Femeia care ar fi născut 10 copii nu vrea să spună unde îşi ţine bebeluşii

Avocatul le-a spus reporterilor: „Ea a refuzat să fie dusă la spitalul Tembisa pentru o evaluare psihiatrică, deoarece a simțit că are o minte sănătoasă”. De când a fost internată în secția de psihiatrie a spitalului, Sithole a fost supusă „torturii mentale” și „foametei”, susține site-ul de știri IOL.

Un protest împotriva internării sale urma să fie organizat de rude, prieteni și activiști în afara spitalului.

Dalian Mboweni, unul dintre organizatorii protestului, susține că Sithole a spus că este „maltratată” de personalul spitalului. Activistul a declarat: „Sithole ne-a spus că a fost maltratată de personal ca și cum ar fi tulburată mental. Ea spune că personalul medical a ţipat la ea și că a fost legată”.

Sithole crede că iubitul ei, Tsotetsi, „se aștepta să fie bogat” de la presupusele nașteri record și a fost îngrijorat doar de donațiile venite de la oameni din întreaga lume. De asemenea, ea l-a criticat pe Tsotetsi pentru că a spus că nu crede că cei zece copii există, acuzându-l că încearcă să o „rănească”. Presupusa mamă a spus că va continua să păstreze secret locul unde se află copiii ei, adăugând că nimeni nu o poate obliga să dezvăluie locația acestora.

Gosiame Sithole consideră că totul se întâmplă din cauza banilor

Comentariile sale vin după ce Tsotetsi a declarat că nu a văzut-o pe Sithole sau pe presupușii copii. Familia a lansat o declarație în care a spus că nu crede că există copiii până nu se dovedește acest lucru. În videoclipurile trimise de editorul Pretoria News, Piet Rampedi, Sithole a respins afirmațiile lui Tsotetsi și ale familiei sale și se referă în mod constant la „bebelușii mei” fără a confirma direct, numărul acestora, relatează TimesLive.

Vorbind despre Tsotetsi și despre declarația familiei sale, ea a spus: „Prin ce fac ei îmi arată că au vrut ceva de la bebelușii mei. Copiii sunt ai mei. De ce mă urmăresc? Se uitau la donațiile venite de la oameni și doreau să fie milionari de la naștere. Se așteptau să fie bogați. De aceea, bebelușii mei, se află acolo unde sunt”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Femeia care susține că a născut 10 copii, în Africa de Sud, dusă la psihiatrie. Nici partenerul ei nu o crede