O femeie a atacat cu un cuţit un copil de trei ani, pe stradă, în faţa părinţilor

De Redactia Observator.
Publicat: 31.08.2019, 07:55.
Actualizat: 31.08.2019, 08:15

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost reţinută de poliţie, după ce a atăcat, cu un cuţit, un copil de trei ani. Întreaga scenă a avut loc în mijlocul străzii, chiar în faţa părinţilor.

Captură foto cu momentul în care băieţelul este atacat

O femeie a atacat un copil de trei ani, pe stradă

Youtube / Anonymous G

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost reţinută de poliţie, după ce a atăcat, cu un cuţit, un copil de trei ani. Întreaga scenă a avut loc în mijlocul străzii, chiar în faţa părinţilor.

Scene dramatice în orăşelul american Tiflis, Georgia. Un copil de trei ani a fost atacat în plină stradă de o femeie, care mai apoi a încercat să îi rănească şi fratele.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin farmaceutic din zonă şi arată momentul cumplitului atac.

Doi părinţi îşi plimbă copiii de mână, pe stradă, când la un momentdat, o femeie scoate din geantă un cuţit şi îl atacă violent pe băieţelul de trei ani.

Cei doi părinţi nu au timp să realizeze ceea ce tocmai s-a întâmplat, când, aceasta se întoarce dorind să atace şi al doilea copil, dar cel mic este protejat de tatăl său. Bărbatul fuge după agresoare încercând să o prindă, însă abandonează gestul când este la rândul său ameninţat de cuţit.

Băieţelul de doar trei ani a fost transportat la spital şi operat din cauza rănilor grave, suferite în zona nasului şi obrazului, însă se află în afara oricărui pericol.

Potrivit Mirror, deşi a fugit de la locul faptei, agresoarea a fost arestată la o zi după incident, iar dacă va fi găsită vinovată, femeia de 51 de ani riscă până la 10 ani de închisoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.