Antena Meniu Search
x

Femeie găsită moartă în casă, mâncată pe jumătate de pisicile ei, în Spania. Vecinii le-au cerut pompierilor să intre cu forța în casă

O femeie de 79 de ani din Spania a fost găsită moartă în casă, mâncată de la talie în sus de pisicile pe care le îngrijea. Vecinii femeii spun că aceasta ar fi fost bolnavă de Covid-19.

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 22:59

Femeie găsită moartă în casă, mâncată pe jumătate de pisicile ei, în Spania
Femeie găsită moartă în casă, mâncată pe jumătate de pisicile ei, în Spania - Profimedia Images

Polițiștii au descoperit trupul în descompunere al femeii de 79 de ani din Fuencarral, un cartier din Madrid, și atunci au constatat că trupul ei era parțial mâncat de pisicile ei de companie.

Cinci dintre cele șapte animale au fost, de asemenea, găsite moarte când ofițerii au intrat folosind forța în apartament.

Vecinii au intrat la bănuieli când in apartamentul acesteia a început să vină un miros puternic și foarte multe muște, scrie Daily Mail.

Doar două pisici au fost găsite în viață de polițiști

Pe acelaşi subiect

Polițiștii și vecinii le-au cerut pompierilor să forțeze intrarea în apartament prin una dintre ferestre și așa au găsit-o pe femeie moartă într-una din camere.

Două pisici au fost găsite în viață în apartament și au fost transferate la un centru de salvare a animalelor.

„Un ofițer de poliție a spus că este cel mai rău lucru pe care l-a văzut de când e polițist”, a povestit un vecin.

Femeia ar fi zăcut moartă în casă de 3 luni

În acest moment, oamenii legii cred că trupul femeii a zăcut în apartament vreme de trei luni, însă rezultatele unui raport post-mortem nu au fost încă publicate.

Femeia locuia singură în apartamentul unde a fost găsită moartă, din 1996. Se spune că toată familia ei locuiește în Columbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Femeie găsită moartă în casă, mâncată pe jumătate de pisicile ei, în Spania. Vecinii le-au cerut pompierilor să intre cu forța în casă