Antena Meniu Search
x

Femeie găsită moartă la solar, în Austria. Cadavrul, descoperit de o clientă care-și aștepta rândul să se bronzeze

O femeie a fost găsită moartă într-un salon de bronzare din Austria. Cadavrul a fost descoperit de o altă clientă a salonului care își aștepta rândul la solar ca să se bronzeze.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.05.2021, 14:42

Femeie în cabina cu ultraviolete a unui salon de bronzat
Femeie găsită moartă în cabina cu ultraviolete a unui salon de bronzat din Austria - Profimedia Images

Incidentul s-a petrecut la un salon de bronzare din Deutsch Kaltenbrunn, un oraș din Austria. Femeia găsită moartă, în vârstă de 50 de ani, petrecuse cel puțin două ore în cabina de bronzare, până în momentul în care trupul ei a fost descoperit de următoarea clientă ce-și aștepta rândul. 

Cadavrul a fost găsit de clienta care își aștepta rândul la bronz

Cea de-a doua femeie le-a povestit anchetatorilor că a bănuit că ceva nu este în regulă atunci când a observat că persoana din cabină nu face niciun zgomot, deși îi expirase timpul alocat pentru bronz, scrie Daily Mail.

A încercat să o strige, să îi bată în cabină și, când a văzut că nu primește niciun răspuns, a deschis ea însăși cabina. Atunci a constatat că femeia din interior era moartă.

Pe acelaşi subiect

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, dar toate manevrele de resuscitare au fost în zadar. 

Reacția salonului de bronzare din Austria

Autopsia în cazul acesteia nu a scos la iveală ceva suspect și nici pe corpul femeii nu au existat semne ale unei agresiuni. 

Salonul de bronzare a transmis că nu a existat niciun defect la cabina respectivă și le-a oferit „cele mai profunde condoleanțe” rudelor femeii. 

Rezultatele unui studiu toxicologic sunt așteptate în acest moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Femeie găsită moartă la solar, în Austria. Cadavrul, descoperit de o clientă care-și aștepta rândul să se bronzeze